Τα πιο όμορφα αξιοθέατα στη Βυτίνα!

23 Νοεμβρίου 2021
Μη κατηγοριοποιημένο

Ταξίδι από το Diplomat Travel στην Βυτίνα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαμονή σας αλλά και μοναδικά πακέτα για τα Ζαγοροχώρια προσφορών για τα μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : [email protected]
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/ 


Βυτίνα αξιοθέατα: δρόμος αγάπης

Βυτίνα ξιοθέατα: Σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Βυτίνας θα βρείτε τα σημαντικότερα αξιοθέατα του χωριού. Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τη φύση και να απολαύσετε το τοπίο;

Ο δρόμος της αγάπης:

Αν θέλεις μία ρομαντική επιλογή για να περάσεις τη μέρα με τον σύντροφό σου, θα πάτε αναμφίβολα στο δρόμο της αγάπης. Βρίσκεται στην δυτική πλευρά της Βυτίνας και Παλαιό Χωριό. Το παραμυθένιο ονομάζεται έτσι από πολύ παλιά, όταν οι νέοι έκαναν το περίπατό τους πρωτογνωρίζοντας τους μελλοντικούς τους συζύγους και έδιναν ερωτικά βλέμματα και μηνύματα. Για την εποχή εκείνη και τα αυστηρά ήθη, ο δρόμος της αγάπης ήταν μία διέξοδος για τους ερωτευμένους νέους. Ο «δρόμος της αγάπης» είναι το πιο ρομαντικό μέρος του χωριού που θα σας κάνει να ξεχάσετε την καθημερινότητα και να θυμηθείτε τους λόγους που σας έκαναν να ερωτευτείτε και να είστε μαζί στη ζωή.

Βυτίνα αξιοθέατα: δρόμος αγάπης

Κορυφαία αξιοθέατα στη Βυτίνα: Vitina Trekking

”Αν νομίζεις ότι η περιπέτεια είναι επικίνδυνη, δοκίμασε την ρουτίνα, είναι θανατηφόρα” είπε ο Paulo Coelho.

Vitina Trekking: Εδώ θα βρεις όλα τα σπορ και θα ανεβάσεις την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Τρέξιμο, πεζοπορία, ποδήλατο και διανυκτέρευση σε κάμπινγκ. Εναλλακτικός τουρισμός και μικρές αποδράσεις για φυσιολάτρες σας περιμένουν με άριστη οργάνωση και ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την περιοχή. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, καθώς ακόμη και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία έχουν μονοπάτια που οι πεζοπόροι γνωρίζουν άψογα. Αλλωστε, η περιοχή της Βυτίνας προσφέρει ποικιλόμορφο έδαφος κατάλληλο για όλα τα επίπεδα πεζοπορίας και το όρος Μαίναλο μονοπάτια για όλα τα ενδιαφέροντα. Δοκιμάστε να ζήσετε την εμπειρία του trekking στο βουνό!

πεζοπορεία

Βυτίνα αξιοθέατα: Γνωρίστε το δάσος!

Πολλοί από εμάς έχουμε επισκεφθεί τη Βυτίνα για το καλό φαγητό, τα γραφικά δρομάκια, το χιόνι και τη φύση. Πόσοι όμως είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το ωραιότερο κτήμα με φόντο το όρος του Μαινάλου; Το Vitina house forest resort είναι ένας πολυχώρος που οργανώνει εκδηλώσεις, τελετές και σημαντικά για εσάς event. Εκτός αυτού όμως, εδώ μπορείτε να απολαύσετε βόλτα με άλογα στο δάσος και στην παρθένα αυτή ζώνη.

Στο μέρος αυτό θα συναντήσετε τον Χρήστο, που αγαπά πολύ και προσέχει τα ζώα του. Έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό καλλιτεχνικό εργαστήριο, όπου κάθε μέρα σμιλεύει τα ξύλα που βρίσκει στο δάσος για να φτιάξει μοναδικής αισθητικής έπιπλα και δημιουργίες. Ζει στη φάρμα και μπορεί να γίνει ο προσωπικός σας ξεναγός. Ζητήστε του να σας πάει βόλτα στο ποτάμι και στην κούνια, θα σας μείνει αξέχαστο!

στάβλος

πηγή-triimero

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *