Ταξίδι στο Πήλιο- Ο παραδοσιακός οικισμός του Πηλίου που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του

13 Δεκεμβρίου 2021
Μη κατηγοριοποιημένο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαμονή σας καθώς και μοναδικά πακέτα προσφορών για τo Πήλιο μπορείτε να επισκεφθείτε το https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : [email protected]

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/


Θέλεις να φύγεις για τριήμερο και αναρωτιέσαι πού να πας; Σχεδιάζεις ταξίδι με το έτερον ήμισυ ή με την οικογένεια και ψάχνεις έναν προορισμό που να συνδυάζει φύση, ομορφιά, γραφικότητα και ενδιαφέρον; Το Πήλιο είναι η απάντηση! Κλασικό, όμως πάντα αγαπημένο. Τι κι αν έχεις πάει; Στο Πήλιο πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο να δεις. Άλλωστε μιλάμε για περισσότερα από 40 χωριά στις πλαγιές του βουνού. Χειμερινά καταφύγια, χιονοδρομικές εγκαταστάσεις, παραλίες, μοναδική φύση, υπέροχη κουζίνα και άφθονη πηλιορείτικη παράδοση – είναι σίγουρο ότι το Βουνό των Κενταύρων έχει κάτι για όλους. Εδώ θα πάμε σε έναν παραδοσιακό οικισμό του που δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο άλλοι, αλλά είναι πανέμορφος και επίσης είναι ο πιο ορεινός του Πηλίου. Ο λόγος για τα όμορφα Χάνια.

Τα Χάνια – ο παραδοσιακός οικισμός

Μπορεί να βουλώσουν τα αυτιά σου – σε υψόμετρο 1,190 μέτρων, τα Χάνια βρίσκονται στο ψηλότερο σημείο του Πηλίου. Ένας μικρός παραδοσιακός οικισμός, τα Χάνια είναι γνωστά για τρεις κυρίως λόγους: Το χιονοδρομικό Πηλίου που απέχει 2 χιλιόμετρα, τις φυσιολατρικές αναζητήσεις που προσφέρει και το εξαιρετικό φαγητό! Όχι τυχαία, το χωριό πήρε το όνομά του από τα χάνια που διέθετε για τη φιλοξενία των ταξιδιωτών. Σήμερα, θα βρεις πιο σύγχρονα χάνια, με εξαιρετικούς μεζέδες και νοστιμιές!

Χάνια Πήλιο

Χάνια Πήλιο

Χάνια Πήλιο

πηγή-travelstyle

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *