Ταξίδι στο Αμβούργο- Τα πρώτα δέκα πράγματα που πρέπει να κάνετε

Ταξίδι από το Diplomat Travel στο Βελιγράδι

Οργανώσετε το ταξίδι σας με το έμπειρο προσωπικό του Diplomat travel, το ταξιδιωτικό μας γραφείο με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ταξιδιών θα σας καθοδηγήσει σε ότι χρειαστείτε! 

Για περισσότερες πληροφορίες και μοναδικά πακέτα προσφορών για το Βελιγράδι μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας. https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : [email protected]
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/


Τα καλύτερα αξιοθέατα και αξιοθέατα του Αμβούργου

Μάθετε τι να κάνετε στο Αμβούργο , τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας. Από το λιμάνι μέχρι το περίφημο Reeperbahn στην αγορά ψαριών, εδώ είναι τα δέκα κορυφαία αξιοθέατα και αξιοθέατα του Αμβούργου που κανένας ταξιδιώτης του Αμβούργου δεν θα πρέπει να χάσει.

    • 01 από 10

      Αμβούργο

      ” alt=”” aria-hidden=”true” />Το Αμβούργο, το Landungsbrücken και το λιμάνι
      Hans-Peter Merten / Η Τράπεζα Εικόνων / Getty Images

      Το Αμβούργο είναι μια πόλη του λιμανιού και το λιμάνι του είναι το τρίτο μεγαλύτερο στον κόσμο (μετά το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη).

      Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να απολαύσετε ακόμα το 800χρονο λιμάνι του Αμβούργου. Κάντε μια βόλτα με βάρκα, κάντε μια βόλτα κατά μήκος της προκυμαίας και απολαύστε ένα εξαιρετικό δείπνο με θαλασσινά στο εστιατόριο Rive, το οποίο προσφέρει υπέροχη θέα στο λιμάνι.

      Θέλετε μια ακόμη πιο προσεκτική ματιά στο λιμάνι; Ανεβείτε σε ένα πραγματικό ρωσικό υποβρύχιο και δοκιμάστε το ιστορικό κάτω από την επιφάνεια.

    • 02 από 10

      Το Reeperbahn

      ” alt=”” aria-hidden=”true” />Reeperbahn στο Αμβούργο της Γερμανίας
      Konrad Wothe / LOOK-foto / Getty Images

      Ο πιο διάσημος δρόμος της πόλης είναι το Reeperbahn , το Red Light District του Αμβούργου – ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης. Βρίσκεται μέσα στην περιοχή St. Pauli , αυτή η περιοχή είναι όλα νεόντα, ερωτικά θέατρα και κλαμπ strip, αλλά μην φοβηθείτε. Η περιοχή είναι σε μεγάλο βαθμό ασφαλής και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι από την Kinder έως την Ομά .

      Ο εκλεκτικός συνδυασμός μπαρ και εστιατορίων μαζί με κλαμπ strip και ερωτικά μουσεία έφεραν τους Beatles εδώ, οι οποίοι ξεκίνησαν τη διεθνή τους καριέρα στο Αμβούργο τη δεκαετία του 1960. Οι φίλοι του Fab Four θα πρέπει να επισκεφθούν το Club Indra και το Kaiserkeller, καθώς και την νεόκτιστη πλατεία Beatles στη γωνιά του Reeperbahn / Große Freiheit.

    • 03 από 10

      Αγορά ψαριών του Αμβούργου

      ” alt=”” aria-hidden=”true” />Fischmarkt, παραδοσιακή αγορά ψαριών λαμβάνει χώρα κάθε Κυριακή το πρωί, η αγορά, κτίριο στο βάθος είναι Fischauktionshalle, St. Pauli, Αμβούργο
      Engel & Gielen / LOOK-foto / Getty Images

      Φρέσκα θαλασσινά, εξωτικά φρούτα και ξηροί καρποί και τσάι από όλο τον κόσμο – το Fischmarkt του Αμβούργου είναι απαραίτητο για κάθε foodie ή συλλέκτη. Όλα είναι προς πώληση, από τη λεπτή πορσελάνη μέχρι τα ζωντανά ζώα με τα μπαχαρικά από όλο τον κόσμο.

      Η ανοιχτή αγορά 300 ετών, ακριβώς δίπλα στην ιστορική αίθουσα δημοπρασιών ψαριών, είναι ανοιχτή τις Κυριακές μεταξύ 5 και 9 π.μ., οπότε σηκωθείτε νωρίς για να πάρετε τις καλύτερες αγορές από το σκάφος – ή απλά ξεχάστε να πάτε για ύπνο . Πολλοί επισκέπτες είναι ακόμα στη νύχτα. Και σαφώς οι ώρες δεν είναι ένα turn-off, πάνω από 70.000 επισκέπτες περπατούν τις πολλές στάσεις κατά μήκος του Έθνους κάθε μέρα.

04 από 10

Μουσείο Μετανάστευσης Ballinstadt

” alt=”” aria-hidden=”true” />

Μεταξύ 1850 και 1939, περισσότεροι από 5 εκατομμύρια άνθρωποι από όλη την Ευρώπη μετανάστευσαν από το Αμβούργο στον Νέο Κόσμο. Το μουσείο συγκρότημα “Ballinstadt” αναδημιουργεί αυτό το ταξίδι που αλλάζει τη ζωή σε ιστορικούς λόγους? δείτε τις αρχικές αίθουσες μετανάστευσης και μια εκτεταμένη διαδραστική έκθεση (στα αγγλικά και τα γερμανικά). Μπορείτε ακόμη να εντοπίσετε το ταξίδι της δικής σας οικογένειας, μελετώντας τους αρχικούς καταλόγους επιβατών και τη μεγαλύτερη γενεαλογική βάση δεδομένων στον κόσμο.

    • 05 από 10

      Ιστορική αποθήκη

” alt=”” aria-hidden=”true” />

KarstenBergmann / Pixabay

Δίπλα στο λιμάνι, θα βρείτε την ιστορική αποθήκη του Αμβούργου, το μεγαλύτερο συγκρότημα αποθηκών στη λέξη. Οι στενοί λιθόστρωτοι δρόμοι και οι μικρές πλωτές οδούς είναι γεμάτες με αποθήκες 100 ετών, οι οποίες αποθηκεύουν κακάο, μετάξι και ανατολίτικα χαλιά. Οι φωτεινές προβολές το βράδυ δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα σε κτίρια, γέφυρες και κανάλια.

    • 06 από 10

      Hamburger Kunsthalle

” alt=”” aria-hidden=”true” />

Daniela Ziebell / Wikimedia Commons

Ένα τρίο αρχιτεκτονικών πολύτιμων λίθων φιλοξενεί μία από τις πιο εντυπωσιακές συλλογές τέχνης στη Γερμανία. Πάνω από 700 χρόνια ευρωπαϊκής ιστορίας της τέχνης εκπροσωπούνται στο Hamburger Kunsthalle, από μεσαιωνικούς βωμούς μέχρι σύγχρονους πίνακες ζωγραφικής. Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αριστουργήματα του Rembrandt, του Caspar David Friedrich και του Edvard Munch.

    • 07 από 10

      Εκκλησία St. Michaelis

” alt=”” aria-hidden=”true” />

Freepenguin / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Η μπαρόκ εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ είναι το ορόσημο του Αμβούργου. Ο “Michel”, όπως οι ντόπιοι ήθελε να καλέσει την εκκλησία, χτίστηκε μεταξύ 1648-1661 και είναι η πιο διάσημη εκκλησία στο βόρειο τμήμα της Γερμανίας. τα λευκά και χρυσά εσωτερικά καθίσματα 3000 άτομα. Αναρριχηθείτε στην κορυφή με σπείρα για να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στην πόλη και στο λιμάνι του Αμβούργου.

    • 08 από 10

      Alsterarkaden

” alt=”” aria-hidden=”true” />

Olleaugust / Pixabay

Το Αμβούργο είναι διάσημο για αποκλειστικά καταστήματα, ενώ το κομψό Alsterarkaden είναι ένας από τους πιο γραφικούς χώρους για τη λιανική σας θεραπεία. Οι ιστορικές στοές, εμπνευσμένες από τη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική και φωτιζόμενες από λαμπτήρες σφυρήλατου σιδήρου τη νύχτα, σας οδηγούν κατά μήκος των καναλιών στην κεντρική πλατεία του Αμβούργου και στο πλουσιοπάροχα διακοσμημένο δημαρχείο.

    • 09 από 10

      Hafencity

      ” alt=”” aria-hidden=”true” />Αμβούργο Hafencity
      spreephoto.de / Getty Images

      Επισκεφθείτε το μέλλον του Αμβούργου στο “Hafencity”, το μεγαλύτερο οικοδομικό έργο στην Ευρώπη του 21ου αιώνα. Σε 155 εκτάρια, αυτή η πόλη του λιμανιού μέσα σε μια πόλη αναμένεται να διπλασιάσει τον πληθυσμό του κέντρου του Αμβούργου με χιλιάδες νέα παραθαλάσσια διαμερίσματα, αστραφτερά ψηλά καταστήματα, καταστήματα, εστιατόρια και μια νέα συμφωνία. Το φιλόδοξο έργο θα ολοκληρωθεί το 2025, αλλά μπορείτε να απολαύσετε ήδη μια από τις πιο οραματιστικές αρχιτεκτονικές της Ευρώπης εδώ.

  • 10 από 10

    Planten un Blomen

    ” alt=”” aria-hidden=”true” />Planten un Blomen Αμβούργο
    photo-select / Getty Images

    Πάρτε μια βαθιά ανάσα στην πράσινη σκηνή του Αμβούργου, το πάρκο “Planten un Blomen”. Διαθέτει Βοτανικό Κήπο και τον μεγαλύτερο ιαπωνικό κήπο στην Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν συναυλίες με νερό, θέατρα και φεστιβάλ στο πάρκο.


πηγή- traasgpu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *