H Γαλλία είναι αναμφίβολα μια μοναδική χώρα, με πολιτισμό που ασκεί επιρροή σε άλλες χώρες εδώ και πολλούς αιώνες. Φυσικά και υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που μπορεί κανείς να κάνει και πολλά μέρη για να επισκεφτεί και να θαυμάσει αξιοθέατα. Το υπέροχο Παρίσι, η εκπληκτική γαλλική επαρχία συνθέτουν μια μοναδική εικόνα και ταξιδιωτική εμπειρία σε αυτήν τη χώρα. Ωστόσο, εμείς έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με 4 απίστευτες εμπειρίες που κάποιος μπορεί να ζήσει μόνο στη Γαλλία.

Παρακάτω, ανακαλύψτε τις μοναδικές εμπειρίες που θα ζήσετε στην Γαλλία:

Η φανταστική Γαλλική κουζίνα

Κοτόπουλο κρασάτο ή Coq au vin - Γαλλική Κουζίνα

Το γαλλικό φαγητό θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα κορυφαία στον κόσμο. Στην πραγματικότητα η Γαλλία είναι είναι τόσο διάσημη για την κουζίνα και τις μοναδικές της τεχνικές που σήμερα ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Εκτός από τα κρασιά, τα τυριά και τα ψωμάκια, και οι σάλτσες που χρησιμοποιούνται είναι υπέροχες. Αν σχεδιάζετε να επισκεφτείτε κάποια γαλλική πόλη, κλείστε τραπέζι σε ένα καλό εστιατόριο, ακόμα κι αν είναι ακριβό. Πιστέψτε μας, δε θα το μετανιώσετε.

Η παγκοσμίου φήμης τέχνη

Λούβρο

Η Γαλλία είναι η πατρίδα για μερικά από τα καλύτερα και πιο διάσημα έργα τέχνης του κόσμου, καθιστώντας την τη χώρα με τη μεγαλύτερη πολιτισμική επιρροή στον κόσμο. Από το Λούβρο μέχρι το Museé de Orsay, υπάρχουν τόσα πολλά μουσεία με ατέλειωτα έργα τέχνης για να δει κανείς, που θα μπορούσε να περάσει μια ζωή εξερευνώντας τα. Εφόσον ο αριθμός του είναι τόσο μεγάλος, επιλέξτε αυτά που σας κεντρίζουν περισσότερο το ενδιαφέρον.

Το μοναδικό Mont Saint-Michel

Mont Saint-Michel

Το Mont Saint-Michel είναι ένα θρυλικό μέρος της Γαλλίας. Ο επιβλητικός καθεδρικός και το μοναστήρι είναι τόσο δημοφιλή, που πολλοί τουρίστες επισκέπτονται τη Γαλλία μόνο για να το δουν. Ένας τρόπος για να το επισκεφτεί κανείς είναι από τις παραλίες της Νορμανδίας. Σχεδιάστε να έχετε αρκετό χρόνο για να το εξερευνήσετε. Είναι τέτοια έκταση που θα χρειαστείτε πολλές ώρες!

Η απίθανη Giverny

Giverny Γαλλία

Η πόλη Giverny ήταν η πατρίδα του ιμπρεσιονιστή ζωγράφου Κλοντ Μονέ. Είναι στην πραγματικότητα το μέρος όπου ζωγράφισε το μοναδικό του έργο “Νούφαρα”. Περιηγηθείτε στα μονοπάτια γύρω από τους κήπους του Μονέ και επισκεφτείτε το σπίτι του. Είναι μια υπέροχη ματιά στην πρώιμη ζωή ενός σπουδαίου καλλιτέχνη. Μην ξεχάσετε να σταματήσετε στο κατάστημα και να αγοράσετε ένα βιβλίο με τα έργα του. Η όλη εμπειρία θυμίζει πραγματικά παραμύθι!

Ταξίδι στο Παρίσι από ψηλά!

«Επισκεπτόμαστε» το Παρίσι σε ένα ταξίδι από ψηλά μέσα από ένα βίντεο, στα πιο όμορφα σημεία της πόλης, που μαγεύουν τον θεατή από μακριά.

Ένα ταξίδι στο Παρίσι είναι πάντα μαγικό…ακόμα και αν αυτό είναι από ένα βίντεο. Μία κομψή πόλη, που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των ταξιδιωτών που την έχουν επισκεφθεί.

Από την άλλη αποτελεί κορυφαίο προορισμό και προσελκύει συνεχώς νέους επισκέπτες. Η κουλτούρα των Γάλλων είναι ξεχωριστή και δίνει άλλη νότα στο ταξίδι. Αυτοί που πατάνε πρώτη φορά στην Πόλη του Φωτός, μένουν έκθαμβοι από την λαμπερή εικόνα του Παρισιού, από τα αξιοθέατα και από τις γειτονιές.

Παρίσι

Το Παρίσι είναι «ανοιχτό» και, πάντα, όμορφο όλες τις εποχές του χρόνου. Ωστόσο, τα Χριστούγεννα είναι μία ιδιαίτερη εποχή και το προτιμούν πολλοί ταξιδιώτες. Πλέον, χαρακτηρίζεται ως ένας από τους καλύτερους Χριστουγεννιάτικους προορισμούς.

Όσοι δεν έχετε καταφέρει να το επισκεφθείτε, καθίστε αναπαυτικά και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι διάρκειας 3:30 λεπτών, μέσα από το «μαγικό» βίντεο που ακολουθεί:

https://youtu.be/7m-Ql_zOB6E

πηγή-travelstyle