Καρπενήσι- Η… Ελβετία της Ελλάδας: Το Καρπενήσι και η μαγική φύση της Ευρυτανίας

3 Δεκεμβρίου 2021
Μη κατηγοριοποιημένο

Για περισσότερες πληροφορίες και μοναδικά πακέτα προσφορών για το Καρπενήσι, μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας. https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : [email protected]
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/


Ένας άγριος και αυθεντικός τόπος. Εδώ, η φύση ξεδιπλώνει με χάρη ολόκληρη την πολύχρωμη παλέτα της. Πράσινα βουνά, με χιονισμένες κορυφές. Ποτάμια και λίμνες που αντανακλούν το πιο λαμπερό γαλάζιο της Ελλάδας. Γόνιμες κοιλάδες, το ζωικό βασίλειο σε αρμονία και οι άνθρωπο; Περήφανοι, ζεστοί και φιλόξενοι.

Στο σημερινό επεισόδιο θα ανακαλύψουμε την Ελβετία της Ελλάδας, αφού ολόκληρη η περιοχή, το κλίμα, τα χιονισμένα βουνά και τα παραδοσιακά χωριά μοιάζουν με την όμορφη ορεινή χώρα της Κεντρικής Ευρώπης. Ένα σπάνιο γεγονός για μια Μεσογειακή χώρα.

Ο νομός Ευρυτανίας καλύπτεται σχεδόν πλήρως από βουνά και ποτάμια και ως εκ τούτου είναι ο πιο αραιοκατοικημένος στην Ελλάδα.

Το Καρπενήσι είναι χτισμένο στη νοτιοδυτική πλευρά του όρους Τυμφρηστού σε υψόμετρο 975 μέτρα και απέχει 285 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα.

https://www.youtube.com/watch?v=edrYY8r0d64

Πηγή: restarttourism.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *