Τα 10 κορυφαία αξιοθέατα της Φρανκφούρτης

20 Δεκεμβρίου 2021
Μη κατηγοριοποιημένο

Για περισσότερες πληροφορίες και μοναδικά πακέτα προσφορών για την Φρανκφούρτη μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας. https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : [email protected]
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/


Η Φρανκφούρτη είναι για πολλούς ταξιδιώτες η πύλη προς την Ευρώπη – αλλά υπάρχουν περισσότερα για να δείτε από μόνο το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης . Η Φρανκφούρτη είναι η οικονομική πρωτεύουσα της Γερμανίας και χάρη στους ουρανοξύστες και τον ποταμό Main, η Φρανκφούρτη είναι παιχνιδιάρικα αποκαλούμενο “Main-hattan”.

Όντας μια διεθνώς διαφορετική πόλη, η Φρανκφούρτη έχει πολλά σπουδαία πράγματα να προσφέρει. από τέχνες, σε εξωτερικούς χώρους και ψώνια, σε ιστορικά κτίρια και ψηλά. Εδώ είναι τα 10 καλύτερα αξιοθέατα της Φρανκφούρτης που δεν θέλετε να χάσετε.

Η Φρανκφούρτη είναι επίσης στη λίστα μας Top 10 Cities της Γερμανίας – καλύτερες θέσεις για διακοπές στη πόλη στη Γερμανία . Για να εξερευνήσετε πλήρως το καλύτερο της πόλης, βρείτε καταλύματα στη Φρανκφούρτη εδώ.

  • 01 από 10

   Κύριο Πύργο

   ” alt=”” aria-hidden=”true” />Θέα στο Hauptwache στη Φρανκφούρτη, Γερμανία
   Ορίζοντας της Φρανκφούρτης. Ο Doug Armand / Getty Images

   Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείτε τη Φρανκφούρτη από ό, τι από την κορυφή του κεντρικού πύργου, το μοναδικό ψηλότερο σημείο της πόλης ανοιχτό στο κοινό. Το κτίριο είναι το όνομά του από τον γερμανικό ποταμό Main, ο οποίος διέρχεται από το κέντρο της πόλης της Φρανκφούρτης.

   Πάρτε τον ανελκυστήρα μέχρι την πλατφόρμα ύψους 650 ποδιών για να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στον ορίζοντα της Φρανκφούρτης. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ένα κοκτέιλ και γεύμα στο μπαρ και εστιατόριο του Main Tower, που βρίσκεται στον επάνω όροφο του πύργου. Το εστιατόριο προσφέρει διεθνή κουζίνα και πανοραμικά παράθυρα 26 ποδιών.

   Διεύθυνση: Neue Mainzer Strasse 52-58, 60311 Φρανκφούρτη
   Τηλέφωνο: 069-3650-4771 ή 069-3650-4777
   Πώς θα φτάσετε εκεί: S-Bahn Taunusanlage (S1, S2, S3, S4, S5, S6, S8, S9)
   Είσοδος: 7.50 ευρώ ενήλικες, 5 ευρώ μειωμένη? δωρεάν για παιδιά κάτω των 6 ετών

  • 02 από 10

   Goethe House

   ” alt=”” aria-hidden=”true” />Goethe House και Μουσείο Γκαίτε στη Φρανκφούρτη
   Γκαίτε σπίτι της Φρανκφούρτης. Werner Dieterich / Getty Images

   Η Φρανκφούρτη είναι η γενέτειρα του σημαντικότερου συγγραφέα της Γερμανίας, Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832).

   Αν και το σπίτι του Goethe καταστράφηκε κατά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο , αποκαταστάθηκε πλήρως με τα αρχικά έπιπλα, τα έργα ζωγραφικής και τα βιβλία της οικογένειας Goethe. Πάρτε έμπνευση από το γραφείο, όπου ο Goethe έγραψε το “The Sorrows of Young Werther”.

   Διεύθυνση: Grosser Hirschgraben 23, 60311 Φρανκφούρτη

   Τηλέφωνο: 069-138-80-0
   Να φτάσετε εκεί: Hauptwache (U1, U2, U3, U6, U7)
   Είσοδος: 7 ευρώ ενήλικες, 3 ευρώ μειωμένα? δωρεάν για παιδιά κάτω των 6 ετών

  • 03 από 10

   Ταβέρνες μηλίτη στο Sachsenhausen

   ” alt=”” aria-hidden=”true” />Οι επισκέπτες σε μια παμπ κρασιού μήλου, Alt Sachsenhausen, Frankfurt am Main, Έσση, Γερμανία
   Ingolf Pompe / LOOK-foto / Getty Images

   Το ποτό της Φρανκφούρτης είναι το Apfelwein ή Ebbelwoi, όπως λένε οι Φρανκφούρτες. Πρόκειται για ένα ελαφρύ αλκοολικό μηλίτη μήλων που παράγεται τοπικά στις περιοχές γύρω από τη Φρανκφούρτη.

   Μπορείτε να βρείτε μερικές από τις καλύτερες και παλαιότερες ταβέρνες μηλίτη μηλίτη στους πλακόστρωτους δρόμους της ιστορικής συνοικίας Sachsenhausen της Φρανκφούρτης, νότια της παλιάς πόλης.

   Διεύθυνση: Sachsenhausen, 60599 Φρανκφούρτη
   Να φτάσετε εκεί: Schweizer Platz U1, U2, U3

  • 04 από 10

   Römerberg

   ” alt=”” aria-hidden=”true” />Η πλατεία Romerberg, το εστιατόριο Zum Standesamtchen και το Romer, με την πύλη Commerzbank στο βάθος, τη Φρανκφούρτη, τη Γερμανία
   Atlantide Phototravel / Getty Images

   Το Römerberg (“Ρωμαϊκό Όρος”) είναι το ιστορικό κέντρο της Φρανκφούρτης . Είναι το μοναδικό κομμάτι της σύγχρονης πόλης που αναδημιουργήθηκε για να μοιάζει με όλη τη Φρανκφούρτη κάποτε.

   Είναι το σπίτι του Rathaus (δημαρχείο) που χρονολογείται από το 1405 και πλαισιώνεται από σπίτια με μισό ξύλο. Αυτή η ιστορική πλατεία αποτελούσε τη θέση των πρώτων εμπορικών εκθέσεων της Φρανκφούρτης τον 13ο αιώνα.

   Διεύθυνση: Römerberg, 60311 Φρανκφούρτη
   Μετάβαση: Römer (U4, U5)

  • 05 από 10

   Paulskirche

   ” alt=”” aria-hidden=”true” />Paulskirche, Φρανκφούρτη, Γερμανία
   Peter Langer / Getty Images

   Η εκκλησία St. Pauls χτίστηκε μεταξύ 1789 και 1833 και είναι το λίκνο της γερμανικής δημοκρατίας: Η εκκλησία χρησιμοποιήθηκε για πολιτικές συναντήσεις και έγινε έδρα του πρώτου εκλεγμένου γερμανικού κοινοβουλίου το 1848.

   Σήμερα, το Paulskirche χρησιμοποιείται κυρίως για εκθέσεις και ειδικές εκδηλώσεις.

   Διεύθυνση: Römerberg, 60311 Φρανκφούρτη
   Μετάβαση: Römer (U4, U5)

  • 06 από 10

   Museumsufer

   ” alt=”” aria-hidden=”true” />Stadel Art Museum Interior, Φρανκφούρτη
   Το Μουσείο Τέχνης Städel. Stephen Spraggon / Getty Images

   Κάντε μια βόλτα κατά μήκος του ποταμού Main κατά μήκος του “Embankment Μουσείο” όπου ορισμένα από τα καλύτερα μουσεία της χώρας προεδρεύουν. Ανάμεσά τους είναι το υπέροχο Γερμανικό Μουσείο Κινηματογράφου και το παγκοσμίου φήμης Μουσείο Städel , το οποίο εστιάζει στην εκλεκτή τέχνη των παλιών κυρίων.

   Τα Σάββατα, η περιοχή ζωντανεύει με χιλιάδες κυνηγούς θησαυρών που καθαρίζουν τη μεγαλύτερη αγορά ψύλλων της Φρανκφούρτης.

   Διεύθυνση: Schaumainkai, 60594 Φρανκφούρτη
   Να φτάσετε εκεί: Schweizer Platz U1, U2, U3

  • 07 από 10

   Senckenberg Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

   ” alt=”” aria-hidden=”true” />Naturmuseum Senckenberg, Φρανκφούρτη επί του Μάιν, Έσση, Γερμανία
   Το εξωτερικό του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Senckenberg. Ingolf Pompe / LOOK-foto / Getty Images

   Ένα άλλο θρυλικό μουσείο στη Φρανκφούρτη είναι το Μουσείο Senckenberg. Είναι το μεγαλύτερο μουσείο φυσικής ιστορίας στη Γερμανία και παρουσιάζει χιλιάδες εκθέματα, από απολιθώματα έως αιγυπτιακές μούμιες μέχρι το πιο διάσημο αξιοθέατο του μουσείου. ο μεγαλύτερος σκελετός δεινοσαύρων στην Ευρώπη.

   Διεύθυνση: Senckenberganlage 25, 60325 Frankfurt am Main
   Μετάβαση: Bockenheimer Warte (U6, U4, U7)

  • 08 από 10

   Shopping Street του Zeil

   ” alt=”” aria-hidden=”true” />Οι άνθρωποι στο Zeil, ο κύριος εμπορικός δρόμος
   Οι άνθρωποι στο Zeil, στην κεντρική εμπορική οδό της Φρανκφούρτης. Maremagnum / Getty Images

   Το κορυφαίο μέρος για ψώνια στη Φρανκφούρτη είναι η πολυσύχναστη πεζοδρομημένη ζώνη Zeil . Επίσης γνωστή ως “Η Πέμπτη Λεωφόρος της Γερμανίας”, αυτός ο εμπορικός δρόμος προσφέρει τα πάντα, από τις κομψές μπουτίκ μέχρι τις διεθνείς αλυσίδες διαμερισμάτων, σε ένα σύγχρονο εμπορικό κέντρο 10 ορόφων, το “Zeil Galerie”.

   Διεύθυνση: Shopping Street Zeil, Φρανκφούρτη
   Να φτάσετε εκεί: Hauptwache, U1, U2, U3, U6, U7

 • 09 από 10

  Palmengarten

  ” alt=”” aria-hidden=”true” />Γερμανία, Έσση, Φρανκφούρτη, Main, Palmengarten,
  Σκάφη γραμμής στο Palmengarten. Walter Bibikow / Getty Images

  Το Botanical Garden, που ιδρύθηκε το 1868 από μια ομάδα πολιτών της Φρανκφούρτης, σας μεταφέρει σε ένα κηπευτικό ταξίδι από την αφρικανική σαβάνα και τα εξωτικά φυτά των τροπικών δασών, στους ανθισμένους ανθισμένους κήπους της Ευρώπης. Σε 50 στρέμματα και σε διάφορα θερμοκήπια, μπορείτε να δείτε περισσότερα από 6.000 διαφορετικά είδη βοτανικής από όλο τον κόσμο.

  Διεύθυνση: Siesmayerstr. 63, 60323 Frankfurt,
  Μετάβαση: Bockenheimer Warte (U6, U4, U7)

 • 10 από 10

  Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

  ” alt=”” aria-hidden=”true” />Μουσείο για το Moderne Kunst (Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης), ένα δωμάτιο με πρώτο πλάνο: Sturtevant, Gonzalez Torres Untitled (1995), στο παρασκήνιο: Andy Warhol, Wallpaper για τα αγελάδα (1966) Lichtenstein, κίτρινο και πράσινο
  Μουσείο σύγχρονης τέχνης στη Φρανκφούρτη Atlantide Phototravel / Getty Images

  Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης δεν είναι μόνο γνωστό για την εκτεταμένη συλλογή έργων τέχνης του, που περιλαμβάνει καλλιτέχνες όπως ο Roy Lichtenstein, ο Joseph Beuys, ο Andy Warhol και ο Gerhardt Richter, αλλά και η τολμηρή αρχιτεκτονική του. Σχεδιασμένο από τον Βιενέζικο αρχιτέκτονα Hans Hollering, το μουσείο έχει τριγωνικό σχήμα και ονομάζεται “φέτα κέικ” από τους ντόπιους.

  Διεύθυνση: Domstrasse 10, 60311 Φρανκφούρτη
  Μετάβαση: Römer (U4, U5)


πηγή-traasgpu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *