Κρουαζιέρα : Αίγινα και Μονή απο Αθήνα

  • shutterstock_1381419557 (1)
  • αιγ
  • αιγι
  • αιγιν
  • αιγινα
  • μονη
  • ΓΕΝΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ
 

Η τέλεια απόδραση αν μένετε ή περνάτε από την Αθήνα.

Ανακαλύψτε την ειδυλλιακή φυσική ομορφιά του Σαρωνικού Κόλπου!

Αν μένετε στην Αθήνα, ένα από τα πιο διάσημα μέρη για επίσκεψη για μια ημερήσια κρουαζιέρα είναι το νησί της Αίγινας.

Φτάνοντας στο λιμάνι, θα δείτε αμέσως το νεοκλασικό στιλ των σπιτιών του νησιού και θα νιώσετε τη θαλασσινή αύρα. Μια σύντομη στάση για περιήγηση στο γραφικό κέντρο της πόλης του νησιού είναι μια απαραίτητη επιλογή! Περπατώντας στα χαριτωμένα πλακόστρωτα σοκάκια, περνάτε από αυλές που μυρίζουν γιασεμί. Πιο κάτω οι μονόχρωμες πόρτες με κρεμαστές μπουκαμβίλιες συνθέτουν μια απαράμιλλη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Παραδοσιακά καφέ εμφανίζονται παντού και τα βαγόνια είναι εκεί για να σας υπενθυμίσουν τις συνήθειες μιας άλλης εποχής. Τα υπαίθρια παντοπωλεία, οι ψαράδες που πουλάνε τα αλιεύματά τους, οι ντόπιοι που περπατούν, συνθέτουν ένα πραγματικά μοναδικό σκηνικό. Το εμπορικό σήμα του νησιού είναι φυσικά τα φιστίκια που παράγονται αποκλειστικά σε αυτό το μέρος, τα οποία δεν πρέπει φύγετε αν δεν τα δοκιμάσετε.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το ακατοίκητο γειτονικό μικρό νησί της Μονής. Το όνομά της πιθανώς οφείλεται στο γεγονός ότι ανήκει στη Μονή Χρυσολεόντισσας. Ωστόσο, πολλοί ισχυρίζονται ότι πήρε το όνομά του από τη λέξη «Μοναστήρι» αναφέρεται στο «Αυτο-απομονωμένο», καθώς αυτό το νησί είναι απομονωμένο. Καθώς πλησιάζετε στη Μονή, απλώνεται μπροστά σας ένας επίγειος παράδεισος, μια άλλη πραγματικότητα και το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να βουτήξετε στα γαλαζοπράσινα νερά, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα των πεύκων. Επιπλέον, η πεζοπορία στη Μονή οδηγεί σε απρόσμενες συναντήσεις. Σε μοναχικά μέρη, συναντάτε παγώνια, κατσίκες, ελάφια, θάμνους, αγριολούλουδα, πεύκα και θαλασσοπούλια που συνθέτουν ένα πολύ ιδιαίτερο τοπίο μοναδικής ομορφιάς.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο παραθαλάσσιος οικισμός της Πέρδικας που φιλοξενεί μεγάλο πλήθος από γραφικές ταβέρνες όπου μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Ελάτε μαζί μας τώρα και εξερευνήστε την υπέροχη ομορφιά αυτού του Αρχιπελάγους του Σαρωνικού από την άνεση του ιδιωτικού σας σκάφους!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ

Συνάντηση και Αναχώρηση
Την επιλεγμένη ώρα, συναντιόμαστε και ξεκινάμε από το σημείο αναχώρησης.

Νησί της Αίγινας 
Περιήγηση με τα πόδια Φτάνουμε στο λιμάνι της πόλης της Αίγινας. Περιήγηση με τα πόδια στους παραδοσιακούς δρόμους της πόλης.

Μονή Νήσος
Μέσα σε 10-15 λεπτά φτάνουμε στο βραχώδες νησί της Μονής. Σε μια απομονωμένη παραλία μπορείτε να κολυμπήσετε στα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά με θέα στο καταπράσινο τοπίο του νησιού, απολαμβάνοντας ποτά, σνακ και φρέσκα φρούτα που προσφέρουμε στο πλοίο. Μπορούμε επίσης να φτάσουμε στην ακτή, για μια σύντομη πεζοπορία στο πευκοδάσος. Αν θέλετε κάτι πιο γεμάτο, το νησί διαθέτει ένα μικρό beach bar σε έναν μικρό κόλπο όπου μπορείτε να επισκεφθείτε.

Γεύμα στο χωριό Πέρδικα (Αίγινα)
Σε μικρή απόσταση (5 λεπτά) φτάνουμε ξανά στο νησί της Αίγινας και συγκεκριμένα στον παραθαλάσσιο οικισμό της Πέρδικας. Αυτός ο οικισμός είναι γνωστός για τις ταβέρνες του, όπου μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και φρέσκο ​​ψάρι.

Ηλιοβασίλεμα

Επιλέξτε την κρουαζιέρα ηλιοβασιλέματος και κλείστε την ημέρα σας με ένα υπέροχο αθηναϊκό ηλιοβασίλεμα πριν επιστρέψετε στο σημείο αποβίβασης

 

Περιλαμβάνονται: 
-Πολύγλωσσος καπετάνιο
-Πετσέτες παραλίας
-Εξοπλισμός κολύμβησης με αναπνευστήρα
-Wi-Fi σύνδεση στο internet
-Δροσερά ποτά
-Φρέσκα φρούτα και σνακ
-Καύσιμα


Δεν περιλαμβάνονται:
-Premium ποτά
-Αλκοολούχα ποτά
-Τέλη εισόδου
-Ιδιωτικός οδηγός
-Υπηρεσία μεταφοράς
-Φόροι

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Κρουαζιέρα : Αίγινα και Μονή απο Αθήνα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *