14 κορυφαία αξιοθέατα στην Κοπεγχάγη

Ταξίδι από το Diplomat Travel στην Κοπεγχάγη

Για περισσότερες πληροφορίες και μοναδικά πακέτα προσφορών για την Κοπεγχάγη μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας. https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : [email protected]
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/

Με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ταξιδιών το ταξιδιώτικό μας γραφείο θα σας καθοδηγήσει σε ότι χρειαστείτε!


Η πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη, είναι μακράν η μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Εδώ, θα βρείτε το Κοινοβούλιο (Folketing) στο Christiansborg, γνωστός σε πολλούς μέσω της τηλεοπτικής σειράς που έπληξε τη Δανία Borgen, και η κατοικία της βασιλικής οικογένειας στο Amalienborg. Αναμφισβήτητα η πιο χαλαρή πρωτεύουσα της Σκανδιναβίας, η Κοπεγχάγη έχει μια ξεχωριστή ευρωπαϊκή αίσθηση, μια φιλική ζωή στο δρόμο και μοναδική καφετέρια που θα σας κάνει να θέλετε να επιστρέψετε ξανά και ξανά. Η πόλη είναι ιδανική για περιπλάνηση στον ελεύθερο χρόνο σας, ή εναλλακτικά, να κάνετε σαν τοπικό και hop στο ποδήλατο, τον προτιμώμενο τρόπο μεταφοράς για πολλούς. Σε όλη την πόλη, υπάρχει μια ναυτική ατμόσφαιρα που αντικατοπτρίζεται στα πολύχρωμα σπίτια της παραλίας Nyhavn και ψηλά πλοία ελλιμενισμένα κατά μήκος των αποβάθρων. Θυμηθείτε, επίσης, ότι αυτό είναι όπου πολλοί θα ισχυριζόταν το πολύ λατρεμένο Σκανδιναβική επανάσταση τροφίμων άρχισε. Κατά συνέπεια, η Κοπεγχάγη φιλοξενεί μεγάλο αριθμό εστιατορίων αιχμής, συμπεριλαμβανομένου του παγκοσμίου φήμης Noma, όπου τα τραπέζια πρέπει να καταγράφονται μηνιαίως, αν όχι και χρόνια, εκ των προτέρων.

1 Κήποι Tivoli

Τίβολι (λούνα παρκ) - Βικιπαίδεια

Κήποι Tivoli

Περπατώντας από Πλατεία Δημαρχείου και διασχίζοντας H.C. Η Andersens Boulevard σας φέρνει στην έμπνευση πίσω από τα θεματικά πάρκα της Disney, το διάσημο πάρκο ψυχαγωγίας Tivoli και τους κήπους αναψυχής που χρονολογούνται από το 1843 (κύρια είσοδος Vesterbrogade). Εδώ, θα βρείτε περισσότερα από 20 αξιοθέατα, όπως ένα παρκ. κυκλικούς κόμβους. αίθουσες καθρεπτών · παντομίμα, μαριονέτα και υπαίθρια θέατρα. πλούσιο εστιατόριο και καφέ. κήποι λουλουδιών? και μια αίθουσα συναυλιών με μαυριτανικά στυλ, η οποία είναι ιδιαίτερα ευχάριστη όταν φωτίζεται τη νύχτα. Το πάρκο είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο και εμφανίζεται σε πολλές ταινίες. Πράγματι, ορισμένοι θα μπορούσαν να πουν ότι είναι το πιο διάσημο αξιοθέατο στην Κοπεγχάγη. Τα Χριστούγεννα, το Tivoli γίνεται ένα εξωφρενικά διακοσμημένο τοπίο των θαυμάτων.

Διεύθυνση: Vesterbrogade 3, Κοπεγχάγη

Επίσημος ιστότοπος: www.tivoli.dk/el

2 Christiansborg Palace

Yen Baet Photography | Denmark | Copenhagen - Reflections of Christiansborg  Palace at Dusk

Christiansborg Palace

Στο μικροσκοπικό νησί Slotsholmen είναι η δανική έδρα της κυβέρνησης και ένα αξιοθέατο που πρέπει να είναι κορυφαίο σε κάθε ημερήσια διάταξη του επισκέπτη. Το Christiansborg διαθέτει περισσότερα από 800 χρόνια ιστορίας και σήμερα το παλάτι φιλοξενεί το Κοινοβούλιο, το Γραφείο του Πρωθυπουργού και το Ανώτατο Δικαστήριο. Επιπλέον, πολλά τμήματα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται από το Royal House, αν και ευτυχώς, πολλά είναι ανοιχτά στο κοινό. Καταλαμβάνοντας την τοποθεσία όπου ο Επίσκοπος Absalon έχτισε τα παλαιότερα οχυρώματα της πόλης το 1167, τα ερείπια του κάστρου του επίσκοπου και του μεσαιωνικού φρουρίου ανακαλύφθηκαν όταν το σημερινό ανάκτορο ήταν υπό κατασκευή. Μπορούν πλέον να το δουν οι επισκέπτες.

Διεύθυνση: Christiansborg Slotsplads, Κοπεγχάγη

Επίσημος ιστότοπος: http://kongeligeslotte.dk/da/slotte-og-haver/christiansborg-slot.html

3 Εθνικό Μουσείο της Δανίας

Ένα εύκολο δέκα λεπτά με τα πόδια από το Tivoli κατά μήκος του Vestergade σας φέρνει στο Εθνικό Μουσείο (Nationalmuseet), ένα must-see έλξη για όσους ενδιαφέρονται για τη δανική ιστορία και τον πολιτισμό. Ορισμένες εντυπωσιακές λουλουδένιες πέτρες εκτίθενται και η συλλογή ιστορικού της Δανίας περιλαμβάνει ένα ηλιακό άρμα (λατρευτικό αντικείμενο σε μορφή καλαθιού) ηλικίας άνω των 2000 ετών, ρωμαϊκά και γοτθικά εξαρτήματα εκκλησίας, δανική πορσελάνη και ασήμι και συλλογές αρχαιοτήτων και νομίσματα. Η εθνογραφική συλλογή, συμπεριλαμβανομένων των αντικειμένων από τη Γροιλανδία, δίνει μια εξαιρετική εντύπωση ζωής μεταξύ των Εσκιμώων. Άλλοι τομείς που καλύπτονται περιλαμβάνουν την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία, καθώς και τον πολιτισμό των Ινδών. Εδώ, θα βρείτε επίσης το Το Παλάτι του Πρίγκιπα (1744), ένα ροκοκό κτήριο που επηρεάστηκε από το γαλλικό στιλ της περιόδου. Περίπου πέντε λεπτά με τα πόδια από το Εθνικό Μουσείο, Μουσείο Thorvaldsen αξίζει επίσης μια επίσκεψη για να δείτε θεαματικά έργα από αυτό το διάσημο δανικό γλύπτη.

Διεύθυνση: Ny Vestergade 10, Κοπεγχάγη

Επίσημος ιστότοπος: http://en.natmus.dk/

4 Η Εθνική Πινακοθήκη της Δανίας (Statens Museum for Kunst), Κοπεγχάγη

DENMARK | sarabauchar

Η Εθνική Πινακοθήκη της Δανίας (Statens Museum for Kunst), Κοπεγχάγη Bjrn Giesenbauer / φωτογραφία τροποποιημένη

Η Εθνική Πινακοθήκη της Δανίας παρουσιάζει τη μεγαλύτερη συλλογή δανικής τέχνης από το 1700 μέχρι σήμερα, καθώς και εντυπωσιακά έργα από όλο τον κόσμο. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν την έκθεση της Δανίας και της Σκανδιναβίας, η οποία εκτείνεται σε 150 χρόνια, καθώς και πίνακες ζωγραφικής από τους Ολλανδούς Δασκάλους, τον Edvard Munch και τον Πικάσο, μεταξύ άλλων. Φυσικό φως πλημμυρίζει τους επάνω ορόφους δίνοντας στο γκαλερί μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει ένα χάρτη πριν εξερευνήσετε όλες τις συλλογές. Το καφέ είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το περιβάλλον.

Διεύθυνση: Solvgade 48-50, Κοπεγχάγη

Επίσημος ιστότοπος: www.smk.dk

5 Διαλέξτε το λιμάνι Nyhavn του συντάκτη

The historic Nyhavn, Copenhagen, Denmark stock photo

Nyhavn Harbour

Στο πίσω μέρος του Amalienborg ψέματα Nyhavn (New Harbour), που πλαισιώνεται από έναν δρόμο με το ίδιο όνομα. Στο τέλος του λιμανιού, μια άγκυρα χρησιμεύει ως μνημείο για ναυτικούς της Δανίας που έχασαν τη ζωή τους στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Το Nyhavn ήταν κάποτε ένα αναμφισβήτητο τέταρτο της πόλης, αλλά τώρα, με τα φωτεινά βαμμένα σπίτια των σπιτιών, πολλά που περιέχουν εστιατόρια ή καφέ, είναι ένα ιδιαίτερα γοητευτικό κομμάτι της Κοπεγχάγης που χαρακτηρίζεται από αμέτρητες εικόνες της πόλης. Τα νησιώτικα μουσειακά πλοία βρίσκονται στην άγκυρα, μεταξύ των οποίων και το ακτοπλοϊκό πλοίο (Fyrskib) που χρονολογείται από το 1885. Από το Nyhavn, οι υπηρεσίες υδροπτέρυγας και καταμαράν λειτουργούν στη Σουηδία, καθώς και εκδρομές στα αξιοθέατα γύρω από το λιμάνι και κατά μήκος του καναλιού.

6 Ο Στρογγυλός Πύργος (Rundetårn)

Rundetaarn, Copenhagen | cityseeker

Ο Στρογγυλός Πύργος (Rundetårn)

Στο Købmagergade βρίσκεται ο Στρογγυλός Πύργος (Rundetårn), ένα υψηλότατο ύψος 36 μέτρων, το οποίο χτίστηκε ως παρατηρητήριο το 1642. Στεγάζει επίσης μια μικρή συλλογή που συνδέεται με τον διάσημο Δανό αστρονόμο Tycho Brahe. Μια ιδιαίτερη απόλαυση είναι η πλατφόρμα, η οποία φτάνει σε μια πλατιά σπειροειδή ράμπα. Από την κορυφή υπάρχει μαγευτική πανοραμική θέα στην πόλη. Ένα νέο αξιοθέατο είναι το γυάλινο δάπεδο που αιωρείται 25 μέτρα πάνω από το έδαφος, όπου μπορείτε να κοιτάξετε προς τα κάτω στον πυρήνα του κάστρου. Οι φίλοι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν θα ενδιαφέρονται να γνωρίζουν ότι ο πύργος διαθέτει τη γνωστή του ιστορία Το Tinderbox – “μάτια τόσο μεγάλα όσο ο Στρογγυλός Πύργος”. Μετά τη λήψη των απόψεων και την ανάκτηση της αναπνοής σας, γιατί να μην συνεχίσετε με ένα σύντομο περίπατο γύρω από το Παλαιά πόλη? Περιπλανηθείτε μέσω του Skindergade και του Kejsergade Gråbrødretorv, μια από τις πιο γοητευτικές πλατείες της Κοπεγχάγης με τα παρθένα σπίτια του με έντονα χρώματα.

Διεύθυνση: Købmagergade 52Α, Κοπεγχάγη

Επίσημη ιστοσελίδα: www.rundetaarn.dk

7 Κάστρο Amalienborg

Amalienborg Palace | VisitCopenhagen

Κάστρο Amalienborg

Λιγότερο από 1,5 χλμ. Από το Rosenborg στην συνοικία Frederiksstaden, θα βρείτε το αδελφικό παλάτι του Rosenborg, το Amalienborg, μαζί με τους γαλήνιους κήπους της θάλασσας. Τα τέσσερα παλάτια που βλέπουν στην πλατεία αρχικά χτίστηκαν ως σπίτια για την ευγένεια, αλλά αναλήφθηκαν από τη βασιλική οικογένεια μετά από πυρκαγιά στο Christiansborg το 1794. Το παλάτι παίρνει το όνομά του από τη βασίλισσα Sophie Amalie που είχε μια πολυτελή καλοκαιρινή υποχώρηση στην περιοχή , η οποία επίσης καίγεται το 1689. Η περιοχή σχεδιάστηκε για να είναι μια μοντέρνα κοινωνία με το βασιλιά ως εστιακό σημείο και την αριστοκρατία (τα τέσσερα παλάτια) που τον περιβάλλουν. Σήμερα, η βασίλισσα Μαργκερέ Β και η οικογένειά της καταλαμβάνουν την πάνω ιστορία της Χριστιανικό ΙΧ Παλάτι, και το Μέγαρο Μολτς χρησιμοποιείται για επίσημους σκοπούς. Οι στρατιώτες της Βασιλικής Φρουράς με τα αρκουδάκια τους και τα μπλε (σε εορταστικές περιπτώσεις κόκκινη, άσπρη και μπλε) στολές είναι ένα μοναδικό σύμβολο της πόλης.

Διεύθυνση: Amalienborg Slotsplads, Κοπεγχάγη

8 Strøget Shopping Mile

Strøget Activities | GetYourGuide

Strøget Shopping Mile Kenny Louie / τροποποιημένη φωτογραφία

Μια βόλτα περίπου πέντε λεπτών από το Christiansborg θα σας οδηγήσει στην πολυσύχναστη εμπορική περιοχή του Strøget, όπου θα βρείτε πληθώρα boutiques, καφέ και εστιατόρια. Το Strøget, ένα ψευδώνυμο από το 1800, αποτελείται από αρκετούς δρόμους που διασχίζουν ο ένας τον άλλο, αρχίζοντας από Πλατεία Δημαρχείου (Rådhuspladsen) και τελειώνει στο Kongens Nytorv. Ορισμένοι παρακείμενοι δρόμοι στο βορρά έχουν επίσης πεζοδρόμια. Τα διεθνή εμπορικά καταστήματα όπως το Max Mara, η Prada, η Louis Vuitton και η Hermès τείνουν να βρίσκονται στο τέλος του δρόμου που βλέπει προς την κατεύθυνση του Kongens Nytorv. Ακολουθήστε Strøget προς Πλατεία του Δημαρχείου για πιο προσιτές αγορές στο H & M, την εβδομάδα και το Zara.

9 Παλάτι του Rosenborg

Rosenborg | Sightseeing | Copenhagen

Παλάτι του Rosenborg

Λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από τον Στρογγυλό Πύργο και τώρα σπίτι σε μερικούς από τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς θησαυρούς της Δανίας, το κάστρο χτίστηκε αρχικά από τον Christian IV ως ένα παλάτι ευχαρίστησης. Κατοικείται από τη βασιλική οικογένεια μέχρι το 1720 και στη συνέχεια χρησιμοποιείται ως καλοκαιρινό καταφύγιο, το κάστρο και το περιεχόμενό του έγιναν μουσείο το 1838. Στο υπόγειο βρίσκονται τα κοσμήματα της Δανίας και τα βασιλικά βασιλικά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν το μαρμάρινο δωμάτιο, μια μπαρόκ αίθουσα υποδοχής και η αίθουσα των ιπποτών με το θρόνο της θρησκείας (που χρησιμοποιήθηκε μεταξύ 1871 και 1940), καθώς και το περίφημο Rosenborg Ταπετσαρίες, που έχουν διακοσμήσει τα τείχη από το 1693. Εξαιρετική πορσελάνη είναι επίσης σε εκθέματα, συμπεριλαμβανομένων των διάσημων Flora Danica υπηρεσία.

Διεύθυνση: Øster Voldgade 4A, Κοπεγχάγη

10 Καστελλέτ και η Μικρή Γοργόνα

To facebook μπλόκαρε την Μικρή Γοργόνα της Κοπενγχάγης | mononews

Η Μικρή Γοργόνα

Ας το παραδεχτούμε: Δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τη δανική πρωτεύουσα χωρίς να δείτε το Μικρή γοργόνα, οπότε κατευθυνθείτε κατά μήκος της προκυμαίας από το Nyhavn Kastellet (λιγότερο από δύο χιλιόμετρα) και να πάρετε το εικονικό άγαλμα και τα περίχωρα. Kastellet είναι η πρώην Ακρόπολη του Frederikshavn, τα παλαιότερα μέρη της οποίας χρονολογούνται από το 1625. Τα κτίρια Citadel είναι καλά συντηρημένα και αξίζει να εξερευνήσετε. Η Μικρή Γοργόνα (Den lille Havfrue), που θα δείτε από την ακτή, είναι το επίσημο έμβλημα της Κοπεγχάγης. Το χάλκινο γλυπτό, το οποίο δημιούργησε ο Edvard Eriksen το 1913, βασίζεται σε ένα θέμα από ένα παραμύθι του Hans Christian Andersen, το οποίο αναφέρει την ιστορία μιας γοργόνα που κάποτε βγήκε από τα βάθη της θάλασσας επειδή ερωτεύτηκε με έναν πρίγκιπα. Δυστυχώς, καθώς ο πρίγκιπας δεν ανταποκρίθηκε, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον ανθρώπινο κόσμο και να επιστρέψει για άλλη μια φορά στη θάλασσα.

Διεύθυνση: Langelinie, Κοπεγχάγη

11 Πλατεία Δημαρχείου

City Hall Square, Copenhagen - Wikipedia

Πλατεία Δημαρχείου

Η πολυάσχολη πλατεία του Δημαρχείου (Rådhuspladsen) κυριαρχείται από Δημαρχείο Κοπεγχάγης (χτισμένο μεταξύ 1892 και 1905), το οποίο βασίζεται σε ένα μείγμα Ιταλικής Αναγέννησης και μεσαιωνικής δανικής αρχιτεκτονικής. Για υπέροχη θέα, μπορείτε να ανεβείτε στον πύργο. σε ύψος 106 μέτρων, είναι το ψηλότερο στην πόλη. Το ίδιο το κτίριο είναι πλούσια διακοσμημένο με γλυπτά και πίνακες ζωγραφικής. Πάνω από την κύρια είσοδο είναι μια μορφή του επίσκοπου Absalon με επιχρυσωμένο χαλκό και στο Great Hall είναι προτομές δανικών αρχόντων όπως ο Martin Nyrop (1849-1921), ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε το κτίριο, ο γλύπτης Bertel Thorvaldsen (1770-1840) , Hans Christian Andersen (1805-76) και ο φυσικός Niels Bohr (1885-1962). Το παγκόσμιο ρολόι στην κύρια είσοδο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τον Jens Olsen το 1955 και δείχνει όχι μόνο την ώρα και την ημερομηνία, αλλά και διάφορες αστρονομικές αστερισμούς.

Διεύθυνση: Rådhuspladsen 1, Κοπεγχάγη

Επίσημος ιστότοπος: www.kk.dk

12 Christiania

8 Things To Know About Christiania, Copenhagen's 'Free Town' - six-two by  Contiki

Christiania

Ξεκινώντας ως ένας hippy οικισμός πριν από περισσότερα από 40 χρόνια, αυτή η μοναδική και αμφιλεγόμενη περιοχή χαρακτηρίστηκε αρχικά ως κοινωνικό πείραμα και τώρα ανήκει στους κατοίκους. Η Christiania είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τουριστικά αξιοθέατα της Δανίας και κάθε χρόνο αυτό το freetown προσελκύει μέχρι ένα εκατομμύριο επισκέπτες. Βεβαίως, ίσως να μην είναι το γούστο όλων, είναι όμως μια λειτουργική εναλλακτική κοινωνία, ένας τόπος όπου πολλοί αποδεκτοί κανόνες απλώς δεν ισχύουν και οι άνθρωποι ζουν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες. Τα αυτοκίνητα απαγορεύονται, τα ποδήλατα αποτελούν τον κύριο τρόπο μεταφοράς και τα άλογα περιφέρονται ελεύθερα. Χαρακτηριστικά είναι τα χειροποίητα σπίτια και τα κτίρια και η μεγάλη λίμνη όπου τα παιδιά στρώνουν το ένα το άλλο στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Τα μικρά καταστήματα και καφέ χρησιμοποιούν ένα ειδικό νόμισμα Christiania.

Διεύθυνση: Christiania Freetown, Κοπεγχάγη

Επίσημος ιστότοπος: www.christiania.org

13 Bakken: Το παλαιότερο πάρκο ψυχαγωγίας του κόσμου

The Complete Guide to Bakken, the World's Oldest Amusement Park

Περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο βόρεια της Κοπεγχάγης, το πάρκο ψυχαγωγίας Bakken είναι μια λαϊκή έκδοση του Tivoli, με πολλά εστιατόρια, καφέ και διασκέδαση – ειδικά για τα μικρότερα παιδιά. Το πιστεύετε ή όχι, αυτό είναι μια εγκατάσταση αναψυχής από το 1583. Δεν υπάρχουν λιγότερες από έξι κυλιόμενες σκάλες και περισσότερες από 30 διαφορετικές βόλτες, συμπεριλαμβανομένου ενός τρένου φάντασμα. Το περιβάλλον δάσος και πάρκο είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και υπάρχουν εξαιρετικές συνδέσεις τρένων και λεωφορείων από το κέντρο της πόλης για όσους δεν οδηγούν. Σε κοντινή απόσταση, θα βρείτε Klampenborg με γοητευτικές βίλες και εξαιρετική κολύμβηση.

Διεύθυνση: Dyrehavevej 62, Klampenborg

Επίσημος ιστότοπος: www.bakken.dk

14 Ζωολογικός κήπος της Κοπεγχάγης

Στα δυτικά της Κοπεγχάγης, λίγο περισσότερο από τρία χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, βρίσκεται ο Ζωολογικός Κήπος (Zoologisk Have), που ιδρύθηκε το 1859 και είναι ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους ζωολογικούς κήπους στην Ευρώπη. Τα περιβλήματα μιμούνται το φυσικό περιβάλλον των ζώων όσο το δυνατόν πιο στενά. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε πολικές αρκούδες, σφραγίδες, λιοντάρια και άλλα ζώα που τρέφονται. Στην είσοδο υπάρχει ένας πύργος παρατήρησης. Αγαπημένα εκθέματα είναι η λίμνη πουλιών με πελαργούς και πελεκάνους, ερπετό σπίτι, σπίτι μαϊμού και λιοντάρι, μεταξύ άλλων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το περίβλημα των ελέφαντων Norman-Foster.

Διεύθυνση: Roskildevej 32, Frederiksberg

Συμβουλές και εκδρομές: Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας στην Κοπεγχάγη

    • Περιοδεία εις αξιοθέατα μέρη: Εάν είστε σύντομα στην ώρα σας και θέλετε να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερα αξιοθέατα, η διαδρομή Hop-Off Κοπεγχάγης με λεωφορείο και βάρκα είναι μια βολική επιλογή. Εμπλουτισμένο με ενημερωτικό σχόλιο, αυτή η ευέλικτη περιήγηση σας επιτρέπει να συνδυάσετε τέσσερις διασυνδεδεμένες διαδρομές αξιοθέατων, στη στεριά και στο νερό, να σταματήσετε να περάσετε το χρόνο στα αγαπημένα σας αξιοθέατα και να ξεκινήσετε την περιήγησή σας. Τα εισιτήρια ισχύουν για 48 ώρες. Αν έχετε ακόμα λιγότερο χρόνο, το τριήμερο Πανοραμικό City Tour της Κοπεγχάγης με το Harbour Cruise περιλαμβάνει μια ξεναγήσεις στην πόλη με λεωφορείο και μια χαλαρωτική κρουαζιέρα πέρα ​​από τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης σε μια βάρκα με κανάλι. Κατά μήκος του δρόμου, θα ακούσετε ενδιαφέροντα σχόλια και θα επισκεφθείτε αξιοθέατα όπως οι κήποι Tivoli, το παλάτι Amalienborg, το παλάτι Christiansborg και η Μικρή Γοργόνα.
  • Ταξίδι της Βόρειας Ζηλανδίας: Για να δείτε μερικά από τα όμορφα τοπία της Βόρειας Ζηλανδίας και να περιηγηθείτε σε μερικά εντυπωσιακά φρούρια, εγγραφείτε για την εκδήλωση Castles Tour από την Κοπεγχάγη: Βόρεια Ζηλανδία και Κάστρο Hamlet. Αυτή η ολοήμερη εκδρομή σας μεταφέρει κατά μήκος της ακτής για μια ξενάγηση στο Κάστρο Kronborg που έχει αναφερθεί στην Παγκόσμια Κληρονομιά, που χρησιμοποιείται ως τόπος προσαρμογής του Hamlet του Σαίξπηρ.Από εδώ, μπορείτε να ταξιδέψετε στο Fredensborg, την καλοκαιρινή κατοικία της βασίλισσας της Δανίας, για να κλείσετε την περιήγηση στο κάστρο Frederiksborg του 17ου αιώνα.
  • Εξοικονομήσετε χρήματα: Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε πολλά από τα αξιοθέατα της πόλης και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, σκεφτείτε την προ-αγορά κάρτας της Κοπεγχάγης. Αυτή η εξαιρετική κάρτα σας δίνει δωρεάν πρόσβαση σε 74 αξιοθέατα της Κοπεγχάγης (συμπεριλαμβανομένων των κήπων Tivoli). δωρεάν, απεριόριστη χρήση των δικτύων δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης · και εκπτώσεις για ορισμένες εκδρομές, μουσεία και εστιατόρια.

πηγή-tripnholidays

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *