14 καλύτερες περιηγήσεις στη Βενετία

Tο ταξιδιωτικό μας γραφείο με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ταξιδιών θα σας καθοδηγήσει σε ότι χρειαστείτε! Οργανώσετε το ταξίδι σας με το έμπειρο προσωπικό του Diplomat travel,  για περισσότερες πληροφορίες και μοναδικά πακέτα προσφορών για το Βερολίνο μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας. https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : [email protected]
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/


Η Βενετία αποτελείται από 118 μικρά νησιά, τα οποία χωρίζονται από όμορφα κανάλια και συνδέονται μεταξύ τους με περισσότερες από 400 γέφυρες. Στην Βενετία της βορειοανατολικής Ιταλίας, η Βενετία είναι γνωστή για την αρχιτεκτονική και την τέχνη της.
Για πολύ καιρό, η Βενετία υπήρξε το κέντρο έλξης για πολλούς επισκέπτες στην Ιταλία. Από την πλούσια ιστορία έως τον λαβύρινθο των καναλιών, τα πάντα για τη Βενετία γοητεύουν. Όταν στη Βενετία ξεχάσετε τους δρόμους και περπατήσετε κάτω από τις γέφυρες ή κάντε μια βόλτα με γόνδολα, καθώς εξερευνάτε τον πλούσιο πολιτισμό και την ιστορία της πλωτής πόλης.

Εδώ είναι οι 15 καλύτερες περιηγήσεις στη Βενετία για να βεβαιωθείτε ότι θα δείτε τα καλύτερα αυτής της μαγευτικής πόλης.

1. Εκδρομή με καραβάκι στο Murano, Torcello & Burano

Ιταλία Burano Κανάλι - Δωρεάν φωτογραφία στο Pixabay

Επισκεφθείτε τρία από τα πιο γνωστά Νησιά της Πόλης των Κανάλων σε ένα ταξίδι με πλοίο που θα σας ταξιδέψει σε μέρη της Ενετικής Λιμνοθάλασσας.
Αυτή η περιήγηση με σκάφος διάρκειας 4 ωρών θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και το τοπίο των τριών νησιών, με στάση 45 λεπτών σε κάθε μία από αυτές. Μάρτυρες εξειδικευμένων γυάλινων φυσητών στη δουλειά του Murano, το μοναδικό κιβώτιο σοκολάτας που ζωγράφισε σπίτια στο Burano και τα γραφικά τοπία στο Torcello.

Ο πολύγλωσσος οδηγός που σας συνοδεύει στο σκάφος θα σας εξασφαλίσει ότι θα μάθετε τα πάντα για τα τρία διάσημα νησιά, ενώ έχετε την ελευθερία να εξερευνήσετε τα τρία νησιά με το δικό σας ρυθμό.
Δείτε τιμές & κριτικές

2. Εισιτήριο εισόδου προτεραιότητας στο παλάτι του Doge

The 10 Best Doge's Palace (Palazzo Ducale) Tours & Tickets 2021 - Venice |  Viator

Επισκεφθείτε το παλάτι που ήταν κάποτε η κατοικία του Δογείου της Βενετίας, χωρίς την ταλαιπωρία της αναμονής σε παρατεταμένες γραμμές για ώρες. Προχωρήστε κατευθείαν στην περιοχή που ήταν κάποτε η κεφαλή της Βενετίας και εξερευνήστε την πεμπτουσία αρχιτεκτονική και τέχνη της.
Περάστε το χρόνο στο παλάτι για να ανακαλύψετε τα υπέροχα έργα τέχνης που εκτίθενται εδώ και να εξερευνήσετε τη γραφική χρυσή σκάλα και τη Γέφυρα των Στεναγμών που οδηγούν στη φυλακή.

Το ίδιο το παλάτι είναι μια μεγάλη αναπαράσταση της πλούσιας ιστορίας και της κουλτούρας της πόλης, και η περιήγησή της θα σας φέρει πίσω στο χρόνο.

3. Grand Canal

Αυτή η βόλτα με γόνδολα θα σας οδηγήσει κάτω από το Μεγάλο Κανάλι 3800 μέτρων, το οποίο αποτελεί τη σημαντικότερη πλωτή οδό της Βενετίας.
Η 30λεπτη βόλτα με γόνδολα θα σας οδηγήσει στα απομονωμένα νερά και κάτω από μικρές γέφυρες. Κατά τη διάρκεια της πορείας, μπορείτε να δείτε την Πόλη των Κανάλων στην ουσία της.

Πιάσε τον χάρτη με περιγραφές των θέσεων που θα περάσεις και ακούστε το ηχητικό σχόλιο για την εφαρμογή για κινητά, καθώς παίρνεις τη γόνδολα στο Grand Canal.
Δείτε τιμές & κριτικές

4. Το Παλάτι του Ντόγκε και η Βασιλική του Αγίου Μάρκου

224,730 Basilica Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStock

Ανακαλύψτε δύο σημαντικά αξιοθέατα της Βενετίας σε μια πεζοπορία που θα περάσει από όλα τα αξιοθέατα της πλατείας του Αγίου Μάρκου που θα πρέπει να δείτε.
Η διήμερη περιήγηση δεν θα σας δείξει μόνο τα σημαντικότερα σημεία της πλατείας του Αγίου Μάρκου, αλλά θα σας παραχωρήσει επίσης είσοδο στη βασιλική του Αγίου Μάρκου και στο Παλάτι του Ντόγκε. Μαρτυρήστε την επιτομή της ιταλοβυζαντινής αρχιτεκτονικής στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου και ανακαλύψτε περισσότερα για την ιστορία της Βενετίας στο Παλάτι των Δογμάτων.
Η ξενάγηση θα σας εξασφαλίσει την ουσία όλων των σημαντικών ιστορικών, πολιτιστικών και αρχιτεκτονικών δεδομένων σχετικά με τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε.

5. Πολύτιμοι λίθοι της βενετσιάνικης λιμνοθάλασσας

Αυτή η εκδρομή με πλοίο θα σας μεταφέρει από την προκυμαία του Αγίου Μάρκου και γύρω από το νησί San Giorgio Maggiore και το Lido, εξερευνώντας τα πραγματικά αστεία της βενετσιάνικης λιμνοθάλασσας.

San Giorgio Maggiore - Opening times, tickets & location in Venice
Αυτή η περιήγηση είναι μια 4ωρη βόλτα με βάρκα μέσα από τα νερά της βενετσιάνικης λιμνοθάλασσας, ιππασία από το νησί San Giorgio Maggiore και το Lido και επίσης για να δείτε τα ζωντανά χρωματισμένα σπίτια στο Burano και την κλασική βιομηχανία εμφυσήσεως γυαλιού Murano.
Απολαύστε τη γραφική ομορφιά των νησιών και των γύρω υδάτων, καθώς ένας ζωντανός πολυγλωσσικός οδηγός μοιράζεται μαζί σας τη γνώση για όλα τα αξιοθέατα που περνάτε.

6. Περιήγηση Murano και νησιά Burano

Venice: Murano Glassblowing & Burano Lace-making | musement

Αυτή η περιήγηση σας μεταφέρει στα νησιά Murano και Burano με βάρκα, όπου μπορείτε να σταματήσετε να θαυμάσετε τα έντονα χρωματισμένα σπίτια και την ήρεμη και αναζωογονητική ατμόσφαιρα και να μάθετε περισσότερα για το γυαλί που φυσάει από τους κυρίους στο γυάλινο εργοστάσιο.
Η δαπάνη 4 ωρών για την βόλτα με βάρκα και τα δύο νησιά θα αποδειχθεί μια εμπειρία τόσο ευχάριστη όσο και εκπαιδευτική. Ένας πολύγλωσσος οδηγός θα σας συνοδεύσει σε όλη τη διάρκεια της βόλτας, ώστε να έχετε το καλύτερο της περιοδείας.

7. Η μυστηριώδης περιήγηση στη Βενετία

Αυτή είναι μια περιήγηση που θα σας οδηγήσει σε μια βόλτα στη μυστηριώδη πλευρά της Βενετίας. Εξερευνήστε την καρδιά της Βενετίας με έμπειρο οδηγό που θα σας πει για τα ασυνήθιστα μυστικά της πόλης των μάσκες.
Πάρτε 75 λεπτά με τα πόδια μέσα από τις λιγότερο γνωστές περιοχές της Βενετίας, όπου βρίσκεται η αληθινή ουσία της πόλης. Ανακαλύψτε μυστικές και απομονωμένες περιοχές της πόλης, με την πλούσια ιστορία και τις μοναδικές αγορές τους. Επισκεφθείτε την παλαιότερη εκκλησία της πόλης, την εκκλησία του San Giacometto, που βρίσκεται στην περιοχή Rialto, η οποία ήταν κάποτε εμπορικός κόμβος.
Περπατήστε κάτω από το λαβύρινθο των δρόμων και των πλατειών και βεβαιώστε μια διαφορετική πλευρά της Βενετίας με τα εικονικά αρχιτεκτονικά θαύματα και πλούσια ιστορία.

8. Εισιτήριο Skip-The-Line του Μουσείου Λεονάρντο Ντα Βίντσι

Η μεγαλοφυΐα του Λεονάρντο ντα Βίντσι ξεδιπλώνεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο  του ΟΣΥ - ΤΑ ΝΕΑ

Μουσείο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Βενετία
Πάρτε μια ματιά μέσα σε ένα μυαλό μεγαλοφυίας στο μουσείο Leonardo Da Vinci, με αποκλειστική είσοδο και χωρίς αναμονή στη σειρά.
Περάστε το χρόνο σας για να εξερευνήσετε το έργο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και να μάθετε περισσότερα για τη ζωή του σε ένα μουσείο που βασίζεται στα τέσσερα στοιχεία, τη γη, το νερό, τη φωτιά και τον αέρα.
Είναι μια φιλική προς την οικογένεια περιοδεία που θα ενθουσιάσει τους ενήλικες καθώς και τα παιδιά με τη μοναδική έκθεση.

9.Αποκριάτικα Γλέντι και Έκθεση Καρναβαλιού της Βενετίας

Καρναβάλι στη Βενετία

Καρναβάλι της Βενετίας 4 ωρών Grand Gala Dinner και Show
Απολαύστε το καρναβάλι της Βενετίας με ένα εορταστικό δείπνο, που βιώνει μια ιστορική παράδοση που χαρακτηρίζεται από περίτεχνα κοστούμια και πλούσια αύρα κόμματος.
Περάστε 4 ώρες σε μια αποκλειστική μεγάλη μπάλα, γεμάτη με μουσική και χορό και παρουσιάσεις από τους μάγους και τους κοντορνιστές. Απολαύστε τα ποτά και το γευστικό δείπνο ενώ είστε σερεσμένοι από πιανίστες και διασκεδάζεστε με διάφορες παραστάσεις.
Μια τέλεια βραδιά σε μια πλούσια μπάλα με γεύμα, δωρεάν χώρο στάθμευσης και υπηρεσία βεράντας που θα σας αφήσει με τις καλύτερες αναμνήσεις της πόλης.

10. Εργαστήριο καρναβαλικής μάσκας

Εργαστήριο καρναβαλικής μάσκας
Απολαύστε αυτή τη μοναδική τάξη στην πόλη των μάσκες, όπου μπορείτε να μάθετε για τις παραδοσιακές τεχνικές για τη δημιουργία μάσκες και να δημιουργήσετε τη δική σας.
Πρόκειται για ένα ωριαίο εργαστήριο που θα σφυρηλατήσει τις ικανότητές σας και θα σας διδάξει τις παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής μάσκας από papier-mâché.
Όλα τα αναλώσιμα που χρειάζεστε παρέχονται για να αφήσετε τη φαντασία σας να τρέξει άγρια, με επιπλέον γνώση και συμβουλές σε όλη τη διαδικασία λήψης της μάσκας σας.

11. Ο γύρος περιπάτου της Βενετίας και η βόλτα με γόνδολα

Βενετία , η πόλη των Δόγηδων 4,5ημ Prive μεταφορές – ξεναγήσεις και με 2  άτομα - GrecosTravel

Μάθετε περισσότερα για την πόλη του νερού και τις γέφυρες με μια βόλτα στους δρόμους της Βενετίας και μια βόλτα με γόνδολα μέσα από τα κανάλια.
Αυτή η περιήγηση 2 ωρών σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τα σημαντικότερα αστέρια της πόλης με τα πόδια, να ανακαλύψετε την ιστορία της και στη συνέχεια να κάνετε μια βόλτα με γόνδολα που θα σας δώσει μια τελείως διαφορετική αλλά όμορφη θέα στην πόλη.
Αφήστε τον έμπειρο οδηγό να σας ενημερώσει για την πόλη καθώς περπατάτε μέσα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα, αποκαλύπτοντας την ομορφιά και τον πολιτισμό της.

12.Εστιατόριο στο Rialto Market Lunchtime

Αφεθείτε στη μοναδική αγορά της Βενετίας σε μια περιήγηση και γευσιγνωσία που θα σας δώσει μια βαθύτερη εικόνα για το φαγητό και την κουλτούρα της πόλης.

15 Best Venice Tours - The Crazy Tourist
Η 4ωρη εκδρομή θα σας οδηγήσει να δείτε όχι μόνο τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, αλλά και μερικές από τις απομονωμένες περιοχές της, οι οποίες δεν είναι λιγότερο, μαγευτικές από ό, τι η υπόλοιπη πόλη. Σε αυτή την περιοδεία, θα συναντήσετε τοπικούς τεχνίτες και παραγωγούς που θα σας πουν περισσότερα για τη ζωή στην πόλη.
Απολαύστε τις στάσεις σε 7 διαφορετικά εστιατόρια, τα οποία προσφέρουν παραδοσιακά και υψηλής ποιότητας ιταλικό φαγητό, καθώς και μια osteria του 18ου αιώνα που είναι γνωστή για τα σνακ που είναι μοναδικά στη Βενετία.

13. Θρύλοι και Φαντάσματα του Cannaregio Tour

Θρύλοι και φαντάσματα του γύρου Cannaregio
Εξερευνήστε τις απομονωμένες και σκοτεινότερες γωνιές της πόλης σε αυτό το μοναδικό ταξίδι που θα σας δώσει μια διαφορετική εμπειρία της πόλης.

Cannaregio - Wikipedia
Περάστε 4 ώρες ανακαλύπτοντας τους σκοτεινούς δρόμους και τις απομονωμένες περιοχές του Cannaregio καθώς πέφτει η νύχτα ενώ ακούτε τον οδηγό που σας λέει ιστορίες για τα φαντάσματα και τους θρύλους της Βενετίας.
Ο επαγγελματικός ξεναγός μπορεί να ακουστεί και στα ακουστικά, στα γερμανικά, τα αγγλικά και τα γαλλικά για την καλύτερη εμπειρία της περιοδείας.

14. Hop-on Hop-off Πόλη Αξιοθέατα περιηγήσεις με σκάφος

Απολαύστε την εμπειρία των περιηγήσεων στην πανέμορφη πόλη της Βενετίας με όλες τις γέφυρες και τα δίκτυα καναλιών, σε μια περιήγηση hop-on-hop-off που σας επιτρέπει να κατεβείτε σε κάθε στάση που θέλετε.
Η πλήρης εκδρομή είναι διάρκειας 2 ωρών, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποια στάση θα φτάσετε και θα εξερευνήσετε την πόλη, ανακαλύπτοντας την εξαιρετική αρχιτεκτονική, την ιστορία, τον πολιτισμό και την ομορφιά της. Επισκεφθείτε όλα τα σημαντικά σημεία της πόλης που θέλετε να δείτε και απολαύστε το ταξίδι με το δικό σας ρυθμό.
Επιλέξτε από δύο διαφορετικές γραμμές που θα σας οδηγήσουν σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης και θα απολαύσετε το δωρεάν Wi-Fi στο πλοίο.

πηγή-topworldtraveling.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *