Τουρισμός 2021 Ελλάδα: Ύμνοι από την Πολωνία, «ιδανικός προορισμός για φέτος»

Το περιοδικό «All Inclusive» της Πολωνίας κυκλοφόρησε με 15σέλιδο αφιέρωμα στην Ελλάδα.

Ως ιδανικό τουριστικό προορισμό για το φετινό καλοκαίρι προβάλλουν την Ελλάδα, με εντυπωσιακά αφιερώματα, δύο από τα πλέον καταξιωμένα και δημοφιλή τουριστικά περιοδικά της Πολωνίας, «All Inclusive» και «TRAVELER» του National Geographic. Σε συνεργασία με την Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Πολωνίας, τo «TRAVELER» αφιέρωσε στην Ελλάδα ολόκληρο το τεύχος του μηνός Απριλίου, ενώ το «All Inclusive» προβάλλει την Ελλάδα στο εξώφυλλο και σε πολυσέλιδο -εντός του τεύχους- αφιέρωμα.

 

Το περιοδικό «All Inclusive» της Πολωνίας κυκλοφόρησε με 15σέλιδο αφιέρωμα στην Ελλάδα, φιλοξενώντας άρθρα για τον τουρισμό πολυτελείας, αλλά και ειδική αναφορά από τον εκδότη στο editorial του περιοδικού. Επιπλέον, συμπεριέλαβε τη χώρα μας ως προορισμό για digital nomads σε άρθρο-αφιέρωμα στην παγκόσμια αυτή τάση. Το περιοδικό απευθύνεται σε απαιτητικούς ταξιδιώτες με εισόδημα υψηλότερο από τον μέσο όρο και τα άρθρα του αφορούν κυρίως πολυτελείς προορισμούς, εξωτικά μέρη, τουρισμό περιπέτειας, αναψυχή, πολιτισμό και μόδα.

Κουφονήσια

Οι 16 ελληνικοί προορισμοί

Το προφίλ των αναγνωστών είναι ηλικίας μεταξύ 25-49 ετών, που προτιμούν τα ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα, επιλέγουν ακριβά καταλύματα και υπηρεσίες, ενώ ταξιδεύουν περίπου 3-4 φορές τον χρόνο σε επαγγελματικά ταξίδια ή για διακοπές.

H πολωνική έκδοση του National Geographic «TRAVELER» αφιέρωσε ολόκληρο το τεύχος Απριλίου στην Ελλάδα, υμνώντας την ομορφιά, την ποικιλομορφία, τη φύση, τα αξιοθέατα και την παράδοση 16 συνολικά ελληνικών προορισμών: Κρήτη, Ρόδος, Κως, Νίσυρος, Δελφοί, Τέμπη, Μετέωρα, Δωδεκάνησα, Σιθωνία, Πήλιο, Πελοπόννησος, Θεσσαλονίκη, Ζάκυνθος, Αθήνα, Ύδρα και Αίγινα. Τα άρθρα αποτελούν έμπνευση για προγραμματισμό των διακοπών στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας. Περιέχουν, επίσης, πρακτικές συμβουλές για διαμονή, τοπική κουζίνα, μεταφορές και τουριστικά αξιοθέατα.

Σύρος

Πηγή: .alphafreepress.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *