Ταξίδι από το Diplomat Travel στο Boracay

Για περισσότερες πληροφορίες και μοναδικά πακέτα προσφορών για το Boracay μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας. https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : [email protected]
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/


Ένα από τα μέρη όπου μπορείτε πραγματικά να είστε υπέροχαυπόλοιπο, είναι το νησί του Boracay (Φιλιππίνες). Αυτή είναι η πιο ποικιλόμορφη, πολύχρωμη και χαρούμενη περιοχή του κράτους. Υπάρχουν επίσης πολυτελή ξενοδοχεία και εξοχικές κατοικίες που θα είναι προσιτές για κάθε τουρίστα. Το ίδιο το νησί είναι μικρό, αλλά μπορεί να φιλοξενήσει πολλά καταστήματα με σουβενίρ, νυχτερινά κέντρα, εστιατόρια και beach bars. Ως εκ τούτου, αν πάτε για διακοπές στην ανατολική άκρη, τότε να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε Boracay.
Ποια είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε Boracay;

Φιλιππίνες – νησιά, που περιβάλλεται κυρίως απόρηχά νερά. Γι ‘αυτό η διαδικασία του ίδιου του μονοπατιού προς το ξενοδοχείο σας θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Οι πρώτοι τουρίστες προσγειώνονται στην πόλη Caticlan, από όπου μεταφέρουν σε μηχανοκίνητα σκάφη που ακολουθούν στο Μπορακάι. Ωστόσο, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, η μεταφορά νερού σταματά και όλοι οι παραθεριστές φτάνουν στο έδαφος σε ρηχά νερά με τα πόδια. Μετά από ένα σύντομο και πολύ αστείο ταξίδι, θα φτάσετε στο Μπορακάι.

Φιλιππίνες έτσι προσελκύουν τουρίστες από όλο τον κόσμο στην πρώτη θέση, λόγω της εξαιρετικά θερμό κλίμα τους. Το χειμώνα, η θερμοκρασία δεν μειώνεται κάτω από 30 oC, και το καλοκαίρι και ακόμη περισσότερο, ώστε ο καπνός να ζεσταθεί μέχρι +40 oΓ.Ζεστό και φρέσκο ​​γάλα και το νερό στη θάλασσα, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι περισσότερες από τις παραλίες είναι εξοπλισμένα σε περιοχές ρηχά νερά. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι σχεδόν τα νησιά υπάρχουν κοραλλιογενείς υφάλους, και αν θέλετε να δείτε αυτό το θαύμα της θάλασσας, δεν είναι το πρόβλημα εδώ είναι να νοικιάσετε μια βάρκα και την παραγγελία του εξοπλισμού κατάδυσης, επισκεφθείτε μια αξέχαστη υποβρύχιο εκδρομή. Τα κοράλλια βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα από το νησί Boracay.

Boracay Island Philippine Archipelago - The Golden Scope

Οι Φιλιππίνες είναι διάσημες για τη λευκή άμμο τους αφορά άμεσα και το νησί υπό συζήτηση. Η κύρια παραλία του Boracay είναι η White Beach, η οποία εκτείνεται κατά μήκος της μεγαλύτερης λιμνοθάλασσας. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για δημόσιο χώρο και οι κάτοικοι και σχεδόν όλοι οι επισκέπτες έρχονται να χαλαρώσουν εδώ, θα βρείτε πάντα ένα ήσυχο μέρος. Η παραλία Balabog βρίσκεται στην απέναντι όχθη του νησιού και πέφτει κάτω από μια ζώνη αδύναμων αλλά σταθερών ανέμων. Φυσικά, ο αριθμός των skysurfers και windsurfers εδώ είναι εκτός κλίμακας. Λόγω αυτού, τα σχολεία άνοιξαν στην παραλία, στην οποία όλοι όσοι επιθυμούν να μάθουν αυτά τα θαλάσσια σπορ. Είναι αστείο ότι πολλοί νεοφερμένοι σε αυτήν την επιχείρηση, προκειμένου να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, θέλουν να φτάσουν στις Φιλιππίνες (Boracay).

New Boracay Development Authority could allow casinos

Οι τιμές για φαγητό στο νησί, όπως πολλοί το παρατήρησαν, δεν το κάνουνπολύ ψηλά. Βρείτε ένα άνετο μέρος με νόστιμη κουζίνα και προσιτές οικονομικές πολιτικές είναι εύκολη, και αυτό θα σας βοηθήσει να ντόπιοι. Θα σας πει επίσης ποιος αναμνηστικός ταλμάς είναι καλύτερο να αγοράσετε για τη μνήμη των υπόλοιπων, και ποιο κόμμα θα είναι το πιο διασκεδαστικό.


πηγή-actualidadviajes