Ταξίδι στο Βουκουρέστι- Η περίφημη Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βουκουρέστι: Με δέντρο 30 μέτρων και 130 πάγκους με δώρα

17 Δεκεμβρίου 2021
Μη κατηγοριοποιημένο

Για περισσότερες πληροφορίες και μοναδικά πακέτα προσφορών για την Βουκουρέστι μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας. https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : [email protected]
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/


Άρωμα Χριστουγέννων θα «πλημμυρίσει», από τις 28 Νοεμβρίου έως και τις 26 Δεκεμβρίου 2019, το κέντρο του Βουκουρεστίου.

Η φετινή χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βουκουρέστι που θα υποδέχεται, σε καθημερινή βάση, τους επισκέπτες στην πλατεία Constitutiei.

Πλήθος επισκεπτών στην Χριστουγεννιάτικη αγορά του Βουκουρεστίου
Η χριστουγεννιάτικη αγορά αναμένεται, σύμφωνα με τους διοργανωτές, να υποδεχθεί φέτος μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών, που θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους τριάντα μέτρων, να κάνει βόλτα στο παγοδρόμιο, να αναζητήσει αγαπημένα αντικείμενα και παιχνίδια της παιδικής του ηλικίας στους συνολικά 130 πάγκους που θα στηθούν και να μπει στο πνεύμα των εορτών, υπό τους μελωδικούς ρυθμούς χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, μία πόλη, αγαπημένος προορισμός των ελλήνων για τα Χριστούγεννα.

χριστουγενννιατικη αγορα

13 Δεκεμβρίου ο Αγιος Βασίλης στην αγορά στο Βουκουρέστι
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν γράμματα στον Αη Βασίλη, ο οποίος θα κάνει μία… στάση στη χριστουγεννιάτικη αγορά, στις 13 Δεκεμβρίου, και να απασχοληθούν σε δημιουργικές δραστηριότητες.

παγκοι δωρα

Το μουσικό πρόγραμμα της φετινής χριστουγεννιάτικης αγοράς περιλαμβάνει πληθώρα συναυλιών από αγαπημένους καλλιτέχνες του ρουμανικού πενταγράμμου, αλλά και παιδικές χορωδίες.
Οι επισκέπτες μπορούν να δωρίσουν βιβλία και παιχνίδια για παιδιά σε σημείο που βρίσκεται κοντά στην είσοδο της χριστουγεννιάτικης αγοράς, η οποία θα είναι ανοιχτή καθημερινά, από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ.
Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η χριστουγεννιάτικη αγορά του Βουκουρεστίου αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού δικτύου χριστουγεννιάτικων αγορών και διοργανώνεται από το δημαρχείο του Βουκουρεστίου μέσω του κέντρου Creart.

πηγή- iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *