Ταξίδι στη Βουδαπέστη

12 Οκτωβρίου 2021
Μη κατηγοριοποιημένο

Ταξίδι από το Diplomat Travel στην Βουδαπέστη

Οργανώσετε το ταξίδι σας με το έμπειρο προσωπικό του Diplomat travel, το ταξιδιωτικό μας γραφείο με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ταξιδιών θα σας καθοδηγήσει σε ότι χρειαστείτε! 

Για περισσότερες πληροφορίες και μοναδικά πακέτα προσφορών για την Βουδαπέστη μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας. https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : [email protected]
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/


Τελευταία, η Βουδαπέστη έχει εκτιμηθεί πολύ περισσότερο ως προορισμός. Η Ryanair και οι λοιπές low cost αεροπορικές εταιρείες – μέσα σε όλα τα κακώς τους κείμενα- μας έχουν βάλει στη διαδικασία να κάνουμε σαφάρι φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων και ανάμεσα στους πιο οικονομικούς προορισμούς βρίσκεις την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Επειδή το ιστορικό κομμάτι της πόλης και τέτοιου είδους λεπτομέρειες θα βρεις παντού, σ’ αυτό το κείμενο θα διαβάσεις πιο απλά, πρακτικά πράγματα για τη Βουδαπέστη ως προορισμό.

Αφού κλείσαμε τα εισιτήρια (2 άτομα με επιστροφή 117 ευρώ), ψάξαμε για Airbnb κατάλυμα, ωστόσο επειδή ήταν σχετικά αργά (3 εβδομάδες πριν το ταξίδι) δε μπορέσαμε να βρούμε κάτι της προκοπής στο κέντρο της πόλης. Έτσι, μέσω on line πλατφόρμας κρατήσεων, συνειδητοποίησα ότι μία αξιοπρεπής διαμονή (με εξαιρετική βαθμολογία 9.0 και αντίστοιχα σχόλια) στη Βουδαπέστη είναι πραγματικά πάμφθηνη (60 ευρώ με πρωινό το δίκλινο δωμάτιο μία μέση τιμή). Για να την χορτάσεις ικανοποιητικά, τρία με τέσσερα βράδια είναι αρκετά.

Προτίμησε να κλείσεις δωμάτιο στην Πέστη και δη στο διαρκώς αναπτυσσόμενο Jewish Quarter. Ήταν η πρώτη συμβουλή που μου έδωσαν, αλλά επειδή έχοντας μόνο την εικόνα του χάρτη για να συνειδητοποιήσω από ποια πλευρά του Δούναβη που χωρίζει την πόλη στα δύο είναι η Βούδα και ποια η Πέστη δυσκολεύτηκα, ας πούμε ότι στη Βούδα βρίσκεται το περίφημο παλάτι.

Αν πετάξεις όντως με Ryanair, το αεροδρόμιο απέχει αρκετά μακριά από την πόλη. Οπότε, θα καλύτερα να συνεννοηθείς εκ των προτέρων με το ξενοδοχείο σου να σου έχουν κλείσει μεταφορά από και προς αυτό, γιατί σαν την ταλαιπωρία σε ξένη χώρα που η πρώτη της γλώσσα δεν είναι τα αγγλικά, δεν έχει. Εμείς, ακριβώς αυτό κάναμε, και ο «ταξιτζής» που μας έκλεισαν, μας παρέλαβε με μία Porsche Panamera (!).


πηγή-reader.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *