Δεσμευόμαστε για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας . Η δήλωση απορρήτου αφορά τη συλλογή δεδομένων και των πρακτικών της Ιστοσελίδας diplomattravel.gr . Με την πρόσβαση σας στην ιστοσελίδα, επιτρέπεται τη συλλογή δεδομένων που περιγράφονται σε αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητά σας. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομά σας, την εταιρεία ή το όνομα του οργανισμού, το προσωπικό ή επαγγελματικό σας e-mail, το προσωπικό ή το επαγγελματικό σας τηλέφωνο, τη διεύθυνση της εργασίας ή της κατοικίας σας, πληροφορίες για το επάγγελμά σας, πληροφορίες για ταξιδιωτικά έγγραφα , στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, όπως προκύπτει για την συναλλαγή και την αγορά των προϊόντων ή υπηρεσιών στην Ιστοσελίδα. Τα στοιχεία που ζητούνται στην Ιστοσελίδα είναι απαραίτητα για να επεξεργαστούμε το αίτημά σας. Η πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα δεν θα επιτρέπεται στους υπαλλήλους και τους διαχειριστές μας, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για το marketing και τη διαχείριση των υπηρεσιών μας. Η αποδοχή της χρήση των προσωπικών δεδομένων για να σας προσφέρουμε πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας και αν επιθυμείτε να διακόψετε τη χρήση αυτή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται στην Ιστοσελίδα θα χρησιμοποιηθούν για την παροχή της υπηρεσιών ή τη διενέργεια συναλλαγών που έχετε ζητήσει. Προς υποστήριξη αυτών των χρήσεων, ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν προσωπικά δεδομένα για να σας παρέχουμε αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση ή / και για να σας παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν ή τις υπηρεσίες που μπορεί να χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένων διαφημιστικών ενημερώσεις και ειδοποιήσεων. Επιπλέον, μπορεί να σας στείλουμε πληροφορίες για άλλα προϊόντα και υπηρεσίες. Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στην Ιστοσελίδα δεν θα κοινοποιηθούν σε άτομα εκτός των εργαζομένων, των διαχειριστών ή των συμβούλων μας, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την εμπορία και τη διαχείριση των υπηρεσιών . Δεσμευόμαστε για την προστασία της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων. Χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνολογίες και διαδικασίες ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη. Για παράδειγμα, αποθηκεύουμε τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε σε διακομιστές υπολογιστών με περιορισμένη πρόσβαση, που βρίσκονται σε ελεγχόμενες εγκαταστάσεις.

Η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψιν πως δεν φέρουμε ευθύνης για την πολιτική προστασίας που έχουν άλλες ιστοσελίδες. Σας προτρέπουμε να διαβάσετε τις συμφωνίες πολιτικής απορρήτου που έχει η κάθε ιστοσελίδα .

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, έχετε το δικαίωμα να μάθετε ποια δικά σας Προσωπικά Δεδομένα σχετικά ανά πάσα στιγμή. Για να σας ενημερώσουμε, παρακαλούμε όπως υποβάλετε εγγράφως το αίτημα σας στo Διπλωματη Ταξιδια Μον ΕΠΕ Βουτσινά 68 Χολαργό τκ 15561. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μην επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ. Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα, επικοινωνώντας μαζί μας ανά πάσα στιγμή. . Έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε αμοιβή των δέκα (10) ευρώ για την κάλυψη του κόστους μας που θα αφορά την παροχή λεπτομερειών σχετικά με τις πληροφορίες που έχουμε για σας. Μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από τη λήψη τυχόν μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σκοπούς μάρκετινγκ, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο unsubscribe που βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτών των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν είστε συνδρομητής στις υπηρεσία μας, μπορείτε να διαχειριστείτε κάποιες από τις πληροφορίες σας και τις προσωπικές προτιμήσεις από την περιοχή “Λογαριασμός” της ιστοσελίδας.

Έχουμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε ή να αλλάξουμε την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή , χωρίς να σας ειδοποιήσουμε. Οποιαδήποτε αλλαγή θα αναρτάται στην ιστοσελίδα.