Αυτός είναι ο κορυφαίος προορισμός του κόσμου για τουρισμό ευεξίας

Για περισσότερες πληροφορίες και μοναδικά πακέτα προσφορών μπορείτε να επισκεφθείτε το https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : [email protected]

Το Graubunden, μια ελβετική περιοχή, στοχεύει να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες από το GCC αυτό το καλοκαίρι. Το επίκεντρο θα είναι η παροχή μιας υπέροχης εμπειρίας στην ύπαιθρο και η προώθηση της υγείας και της ευεξίας για όλη την οικογένεια.

Η καλοκαιρινή καμπάνια του Graubunden υπογραμμίζει μια σειρά από καλοκαιρινές διακοπές που στοχεύουν ταξιδιώτες του GCC που θέλουν να απολαύσουν πιο χαλαρές και πιο υγιεινές διακοπές με γνώμονα την οικογένεια. Οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν εξαιρετική φυσική ομορφιά, ιαματικά λουτρά και υπαίθριες δραστηριότητες, σε ένα ήπιο κλίμα, προσφέροντας ένα ευπρόσδεκτο διάλειμμα από την έντονη καλοκαιρινή ζέστη σε πολλά μέρη της περιοχής του GCC.

Επιπλέον, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων και διαμερισμάτων με υπηρεσίες, εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin και καθηλωτικές πολιτιστικές εμπειρίες, καθιστώντας το τον ιδανικό προορισμό για οικογένειες GCC αυτό το καλοκαίρι.

«Μετά τους περιορισμούς που επέφερε η πανδημία, οι επισκέπτες από το ΣΣΚ επιστρέφουν σε μεγάλους αριθμούς για άλλη μια φορά και αναμένουμε σημαντική αύξηση της ζήτησης αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε η Tamara Loeffel, Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στο Visit Graubunden.

«Το Graubunden φημίζεται για μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες υγείας και ευεξίας οπουδήποτε στον κόσμο και επιπλέον, το Graubunden είναι επίσης πολύ εξοικειωμένο με την αραβική κουλτούρα – πολλά από τα 170 εστιατόρια του προσφέρουν επιλογές μενού χαλάλ και τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν επίσης αραβόφωνο προσωπικό. πρόσθεσε ο Λόεφελ.

 Graubunden

Πηγή: travelstyle.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *